U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bestemmingsplan Middelerstraat 11 / Middelerpad ongenummerd in Olst vastgesteld

De gemeenteraad stelde op 14 december 2020 het bestemmingsplan Middelerstraat 11 / Middelerpad ongenummerd in Olst ongewijzigd vast. Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een woning op een akker, gelegen tussen Middelerpad 6 en 10 in Olst. Om dit mogelijk te maken wordt de landschapsontsierende bedrijfsbebouwing aan de Middelerstraat 11 in Olst gesloopt. Beide locaties worden landschappelijk ingepast.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2020001056-0301) en het vaststellingsbesluit liggen ter inzage van 14 januari tot en met 24 februari 2021. U vindt het plan op Ruimtelijke Plannen en bij onze balie in het gemeentehuis. U kunt het plan alleen op afspraak inzien. Bekijk de bronbestanden. vindt u op.

U kunt binnen de genoemde termijn beroep instellen als u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, of
  • belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet verweten kan worden dat u geen of niet tijdig een zienswijze heeft ingediend.

Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking treedt. Om de werking van het besluit op te schorten, kunt u als belanghebbende binnen de genoemde termijn een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen