U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vooraankondiging bestemmingsplan Buitengebied, Vettewinkelweg 3 en De Wesenberg 8 in Wijhe

Het college van burgemeester en wethouders laat een nieuw bestemmingsplan maken voor de locaties Vettewinkelweg 3 en De Wesenberg 8 in Wijhe.

Het bestemmingsplan wijzigt de agrarische bedrijfsbestemmingen naar woonbestemmingen. De aanwezige bedrijfsbebouwing wordt gesloopt, erfverhardingen worden verwijderd en de asbesthoudende materialen van de schuur behorende bij de woning Vettewinkelweg 3 worden verwijderd. Ter compensatie worden drie nieuwe woningbouwkavels gerealiseerd bij de Vettewinkelweg 3 in Wijhe. Bij beide locaties worden de landschaps- en natuurwaarden versterkt.

U kunt op dit moment nog geen stukken inzien, een reactie geven of in beroep gaan. Zodra het ontwerpbestemmingsplan klaar is, legt het college dit plan ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt in de Huis aan Huis Reklamix en op www.olst-wijhe.nl. In de periode dat het plan ter inzage ligt kunt u wel reageren.

Overeenkomst

Het college van B en W heeft met de initiatiefnemer een overeenkomst afgesloten ten aanzien van de wijziging van de bestemmingen op de locaties Vettewinkelweg 3 en De Wesenberg 8 in Wijhe. Hiermee is het kostenverhaal van de hiervoor benodigde planologische procedure verzekerd.

Bekijk de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst. U kunt deze ook op afspraak bij onze balie in het gemeentehuis in Wijhe van 28 januari tot en met 10 maart 2021 inzien. U kunt geen bezwaar of beroep indienen tegen de gesloten overeenkomst.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen