U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Inzameldagen ROVA 2021

Om te zorgen dat alle containers veilig en op tijd geleegd worden, zijn meerdere routes voor de inzameling van afval en grondstoffen voor 2021 aangepast. Hierdoor veranderen de inzameldagen.

Op de inzamelkalender van ROVA ziet u snel en eenvoudig wat er gaat veranderen voor uw adres. Heeft u een smartphone of tablet? Dan kunt u de gratis ROVA-app downloaden via de App Store of Google Play Store. In de app stelt u één keer uw adres in. Daarna heeft u altijd alle informatie over de inzameling bij de hand. In de app kunt u ook een herinnering instellen, zodat u bijvoorbeeld de avond voor de inzameldag een berichtje op uw telefoon krijgt. Zo vergeet u nooit meer de container op tijd aan de straat te zetten. Heeft u geen smartphone? Dan kunt u uw postcode en huisnummer invoeren op de website van ROVA. U krijgt dan direct de volledige jaarkalender met inzameldagen in beeld. Wilt u een papieren inzamelkalender ontvangen? Bel dan met het ROVA-klantcontactcentrum op telefoonnummer 038 – 427 37 77.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen