12 januari: inloopavond Dijkstraat Lichtenvoorde

Op dinsdag 12 januari 2016 houden we een inloopbijeenkomst over het plan Dijkstraat Lichtenvoorde. Dit ontwerpplan geeft aan hoe we de invulling van de Dijkstraat zien. Het plan gaat uit van een kwalitatief goede invulling van het openbaar gebied in combinatie met 15 tot maximaal 20 huur- en/of goedkope koopwoningen, met eventueel werken vanuit huis. In ons woningbouwprogramma hebben we 20 woningen gereserveerd voor deze herinvulling.

Inloopbijeenkomst bij Markt 5

De inloopbijeenkomst is op dinsdag 12 januari 2016 tussen 17.00 en 19.00 uur bij Grand Café Markt 5 te Lichtenvoorde. Hier kunt u het ontwerpplan bekijken, vragen stellen en uw reactie achterlaten.

Inspraak

Het ontwerpplan ligt tot en met 21 januari 2016 ter inzage. U heeft de mogelijkheid om hierover zienswijzen in te dienen.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Bernadet Leusink. Dat kan telefonisch via (0544) 39 34 81 of per e-mail: [email protected].

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...