Denkt u met ons mee over de openbare ruimtes van het gemeentehuis?

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van de selectie van een installatieadviseur en interieurarchitect voor de verbouwing van het gemeentehuis. De komende maanden werken we hard aan het gereed maken van de tijdelijke huisvesting en het ontwerp. We nodigen u van harte uit om met ons mee te denken over hoe de openbare ruimtes in het gemeentehuis er uit moeten komen te zien.

Op donderdag 7 januari organiseren we samen met Studio Groen en Schild (interieurarchitect) een Workshop ‘Sfeer en beleving’ voor inwoners. U krijgt dan de gelegenheid om mee te denken over hoe de openbare ruimtes in het gemeentehuis er uit moeten komen te zien, zoals bijvoorbeeld de ontmoetingsruimte en trouwzaal. De avond in het gemeentehuis in Lichtenvoorde begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan aan via [email protected]. Er is plek voor maximaal 20 mensen. 

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...