Geef Lichtenvoorde Kleur: alle reacties én antwoorden op een rij!

Veel mensen hebben in september 2015 hun idee voor Lichtenvoorde aan ons kenbaar gemaakt. Via de kaartenactie en de website zijn honderden reacties binnen gekomen. Alle reacties zijn nu voorzien van een antwoord. De lijst met reacties en antwoorden staat vanaf vrijdag 8 april op www.geeflichtenvoordekleur.nl.

Veel reacties over het centrum krijgen een plek in de visie voor Lichtenvoorde. Daarnaast zijn er reacties die alleen een verduidelijkend antwoord vroegen. We streven ernaar om voor de zomer een conceptvisie voor Programma Lichtenvoorde af te hebben.

Neem initiatief en omarm een ingediend idee!

Er zijn ook ideeën waarvan we denken dat ze zich prima lenen voor een bewonersinitiatief. Van die ideeën hebben we ook een overzicht gemaakt dat is in te zien op www.geeflichtenvoordekleur.nl. We hopen dat bewoners en bedrijven in Lichtenvoorde zich aangesproken voelen en met deze ideeën aan de slag willen gaan. Als gemeente ondersteunen we deze initiatieven graag.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de lijst met reacties? Laat het ons dan weten! Stuur een e-mail aan Marieke Bluemer: [email protected] of neem telefonisch contact op via (0544) 39 36 62.

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...