Gezondheidsevent op 20 maart in Cultureel Centrum De Bron in Groenlo

Op zondag 20 maart 2016 vindt in Groenlo de eerste editie plaats van het Gezondheidsevent Oost Gelre. Het wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur in Cultureel Centrum De Bron (Buitenschans 1-3). Tijdens het evenement kan iedereen van alles ervaren en beleven rondom het thema gezondheid en leefstijl. Er zijn ruim 45 voornamelijk lokale organisaties aanwezig. Ook worden er een flink aantal lezingen en workshops verzorgd.

Alcoholgebruik is een belangrijk onderwerp waarop wordt ingegaan tijdens het event. Onder andere via aandacht voor de projecten ‘IkPas’ (40 dagen geen alcohol) en ‘Mag het ietsje minder’ (alcoholmatiging). En er is een workshop met feiten en fabels over bier. Om 15.30 uur is er een centrale afsluiting. Die heeft als rode draad jongeren en alcohol, waarbij wethouder Jos Hoenderboom een kort woordje zal doen.

Meer informatie

De entree voor bezoekers vanaf 16 jaar is € 2,50. Voor een passe-partout inclusief alle workshops betaal je € 7,50. In verband met de belangstelling wordt aangeraden om vooraf in te schrijven voor de workshops. Een overzicht van deelnemers en workshops staat op Facebook en op www.livencare.nl/gezondheidseventoostgelre. Contact opnemen met de organisatie kan via e-mail: [email protected].

banner gezondheidsevent

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...