Herinrichting woonstraten Groenlo voor kerst afgerond

De afgelopen weken is hard doorgewerkt aan de woonstraten in Groenlo. De herinrichting van de Bastionstraat, de Rabeldersteeg, de Bleumingsteeg en de Lepelstraat vanaf de Beltrumsestraat tot aan de afslag met de Molenweg, is inmiddels volledig afgerond. De planning is er op gericht om uiterlijk 18 december van dit jaar alle werkzaamheden afgerond te hebben (met uitzondering van het aanbrengen van het groen).

Planning komende weken

De planning voor de komende weken is grofweg op te knippen in twee delen. De komende twee à drie weken werkt aannemer Sallandse Wegenbouw aan het afronden van het laatste stuk van de Lepelstraat. Ook de Ganzenmarkt wordt aangepakt en een gedeelte van de Goudsmitstraat dat direct aan de Ganzenmarkt grenst. In de laatste periode tot aan 18 december wordt er gewerkt aan het resterende deel van de Goudsmitstraat en de aansluiting op de Koningssteeg.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden zijn enkele verkeersmaatregelen van kracht. Dit om de bereikbaarheid en veiligheid van het centrum zo optimaal mogelijk te houden. Omwonenden zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. Alle omleidingen worden met gele routeborden ter plekke aangegeven.

Meer informatie of vragen?

De firma Anacon Infra begeleidt in opdracht van de gemeente het proces rondom de woonstraten. Voor meer informatie kunt u terecht bij Dennis te Nijenhuis van Anacon Infra via [email protected] of (0545) 27 22 75. U kunt ook contact opnemen met Marcel Groot Zevert van de gemeente Oost Gelre. Hij is bereikbaar via [email protected] of (0544) 39 34 60. 

De werkzaamheden in dit gedeelte van de Lepelstraat worden deze week afgerond.

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...