Ideeën voor Lichtenvoorde staan online!

In september hebben we ideeën verzameld voor de toekomst van Lichtenvoorde. De campagne Geef Lichtenvoorde Kleur was een succes. Wethouder Vincent van Uem: “Er is volop gereageerd op de website en de kaartenactie. Meer dan 300 reacties hebben we mogen ontvangen. Een prachtig resultaat waar we mee verder kunnen”. De reacties zijn vanaf nu in te zien op de website www.geeflichtenvoordekleur.nl onder het kopje Nieuws.

Alle reacties zijn verzameld en gebundeld per onderwerp. We hebben daarbij gestreefd naar een (voorlopige) totaallijst. Ook reacties vanuit de ondernemers zijn hierin opgenomen. Zo heeft de centrumcommissie een inventarisatie gehouden en is er dit jaar een enquête uitgezet onder de ondernemers van Lichtenvoorde.

Reacties krijgen allemaal een plek

We zijn nu druk bezig om de reacties stuk voor stuk door te nemen en aan te geven wat we ermee gaan doen. Veel reacties zullen terugkomen in Programma Lichtenvoorde. Maar er zijn ook reacties die we onderbrengen bij andere (al lopende) projecten. Daarnaast is er een aantal reacties waarbij we aan andere partijen vragen om deze op te pakken. Dan gaat het bijvoorbeeld om enkele reacties specifiek over het Bloemencorso.

Meer informatie

Heeft u vragen over Programma Lichtenvoorde? Dan kunt u contact opnemen met projectleider Marieke Bluemer via [email protected] of (0544) 39 34 89, of met Chris Frencken van de afdeling Communicatie via [email protected] of (0544) 39 35 96. 

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...