Inloopavond inrichting straten Flierbeek op 9 december

De woningbouw op het plan Flierbeek, fase 2, vordert gestaag. Op de Aalscholver en gedeelten van de Sperwer en Bosuil zijn zoveel woningen gereed dat we hebben besloten om de openbare ruimte in het voorjaar van 2016 woonrijp te maken. Dit betekent dat de straten worden voorzien van nieuw bestratingsmateriaal, verlichting en groenaanplant.

Op woensdag 9 december 2015 organiseren we een inloopavond voor de bewoners van de genoemde straten en voor de direct-omwonenden van de Havik. De inloopavond is in het gemeentehuis in Lichtenvoorde, van 19.00 tot 20.00 uur. Op die avond kunt u de tekeningen bekijken van de aanleg van de woonstraten. Ook zijn de tekeningen van de groenaanplant te zien.

Planning

We starten in het voorjaar van 2016 met de werkzaamheden aan de bestrating. De inplant van het groen start aansluitend in het voorjaar of in het najaar van 2016.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met John Berentsen van de gemeente Oost Gelre via telefoonnummer (0544) 39 34 55 of via e-mail [email protected].

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...