Kinderen Bredeschool de Kei verwelkomen nieuwe medebewoners

Dit artikel is ingestuurd door Stichting de Achthoek | Op maandagmorgen 25 april jl. betrokken de ambtenaren hun nieuwe werkplek in de Bredeschool. Ze werden welkom geheten door de kinderen van kinderdagverblijf de Achthoek en de kinderen van Villa Kakelbont (Zozijn), de jongste “bewoners” van de Bredeschool.

De ambtenaren werden warm onthaald door de kinderen, er was een zelfgemaakte loper uitgerold en de vlaggen hingen uit. Wethouder René Hoijtink heette zijn collega’s welkom waarna er voor iedereen koffie, thee, ranja en wat lekkers was om de samenwoning te vieren.

Met de inwoning van de ambtenaren is Bredeschool de Kei weer helemaal bewoond. De ambtenaren betrekken het schoolgedeelte van het gebouw (tot 2013 Basisschool Talent).

Het kinderdagverblijf van de Achthoek en Villa Kakelbont zijn gehuisvest in het achterste gedeelte van dit markante gebouw. Nu vormen de kinderen samen met de ambtenaren de Bredeschool. Deze nieuwe samenwoning zal ongetwijfeld leuke en inspirerende ontmoetingen met zich meebrengen voor jong en oud.

Ontvangst door kinderen bredeschool

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...