Nieuw logo Wmo-raad Oost Gelre

Nieuws uit de Wmo-raad Oost Gelre | Misschien is het u al opgevallen. De Wmo-raad heeft een nieuw logo. En daar zijn we blij mee. Het logo heeft een professionele uitstraling. Het maakt in één oogopslag duidelijk dat we niet voor één specifieke doelgroep staan. Of voor een bepaalde leeftijdsgroep. Nee, de Wmo-raad staat voor alle inwoners uit de gemeente Oost Gelre!

(Dit artikel wordt geplaatst onder verantwoordelijkheid van de onafhankelijke Wmo-raad Oost Gelre)

Het logo heeft de kleuren van de gemeente Oost Gelre. Dit maakt duidelijk dat we in verbinding staan met de inwoners van Oost Gelre. De leden van de Wmo-raad zijn allemaal afkomstig uit de gemeente. En ze vertegenwoordigen allemaal een groep inwoners uit onze gemeente, zoals mantelzorgers, jongeren, mensen met een beperking, etc.

U bent van harte welkom op onze vergadering!

We zijn constant bezig om uw belangen te behartigen. Elke inwoner in de gemeente Oost Gelre moet zich gehoord voelen. Bent u nieuwsgierig naar wat wij doen? Heeft u vragen? Of wilt u eens een vergadering bijwonen? U bent van harte welkom! De eerstvolgende vergadering is op maandag 2 mei om 19.30 uur in Groenlo. Onder de rubriek ‘Vergaderingen’ elders op deze pagina’s vindt u de agenda.

Over de Wmo-raad

In onze gemeente is de Wmo-raad Oost Gelre actief. In de Wmo-raad zitten vertegenwoordigers van groepen binnen de gemeente die te maken hebben met de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt daarbij denken aan ouderen, personen met een beperking, cliënten van een instelling, dak- en thuislozen, psychiatrische patiënten, jeugd, vrijwilligers en mantelzorgers en allochtonen.

De Wmo-raad is voor de gemeente de formele gesprekspartner op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van B&W op het terrein van het Wmo-beleid. 

Meer informatie over de Wmo-raad

Meer informatie over de Wmo-raad vindt u op de website van de gemeente: www.oostgelre.nl en maandelijks in de Elna/Groenlose Gids.

Koos Rouwhorst, jongerenvertegenwoordiger Wmo-raad Oost Gelre

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...