Nieuwe openingstijden politiebureaus in Winterswijk en Lichtenvoorde

In Oost Gelre is nog één politiebureau, te weten in Lichtenvoorde. U kunt daar beperkt terecht. Daarnaast kunt u ook terecht bij het politiebureau in Winterswijk. De openingstijden leest u hieronder.

Schatbergstraat 3 Lichtenvoorde

Logo PolitieHet politiebureau aan de Schatbergstraat 3 in Lichtenvoorde is geopend op dinsdag tussen 13.00 en 16.00 uur en op donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur. Tijdens deze uren kunt u, op afspraak, ook aangifte doen.

Dingstraat 38 Winterswijk

Het politiebureau aan de Dingstraat 38 in Winterswijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt dan terecht met vragen en meldingen voor de politie. Ook kunt u tijdens deze uren op afspraak aangifte doen. U kunt ook aangifte op afspraak doen op woensdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur.

Het politiebureau is tevens geopend op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Op zaterdag kunt u wel terecht met vragen of meldingen voor de politie, maar u kunt géén aangifte doen.

Aangifte doen? Maak een afspraak of doe aangifte via internet

Wilt u aangifte doen, dan moet u hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 0900-8844. Er wordt dan een afspraak gepland op het moment en bureau van uw voorkeur. Het is echter niet altijd nodig om naar het politiebureau te komen als u aangifte wilt doen. Van verschillende zaken is het ook mogelijk om via internet aangifte te doen of melding te maken. Kijk op www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/ voor meer informatie. En kunt u niet naar het politiebureau komen, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...