Onderzoek naar website Samen in Oost Gelre

Kent u onze website www.sameninoostgelre.nl al? Inwoners kunnen hier terecht voor lokale informatie en ondersteuning. Samen in Oost Gelre is gericht op het gebied van preventie, (jeugd)zorg, welzijn en participatie.

Wat vinden bezoekers van www.sameninoostgelre.nl?

Op dit moment doen we een gebruiksvriendelijkheidsonderzoek naar de website. Dit houdt in dat we kijken of bezoekers zich kunnen redden op de website, of ze bijvoorbeeld de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben en in hoeverre we de website nog kunnen verbeteren. Het doel is dat er uiteindelijk zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van de hulp en informatie die de website te bieden heeft.

Gezocht: 65-plussers die willen meedoen aan het onderzoek

Voor het onderzoek hebben we nog deelnemers nodig. Het gaat hierbij om inwoners van Oost Gelre van 65 jaar en ouder. Het onderzoek duurt per deelnemer ongeveer anderhalf uur. Het onderzoek kan zowel op het gemeentehuis als bij u thuis plaatsvinden. Aan u de keus.

Hoe gaat het onderzoek?

Tijdens het onderzoek vragen we de deelnemers om een aantal zoekopdrachten uit te voeren op de website. Na afloop krijgen de deelnemers nog een paar vragen over de ervaring/het gebruik van de website.

Meer informatie en/of aanmelden

Heeft u interesse, dan kunt u voor meer informatie en/of opgave mailen naar Emily Halleriet: [email protected]. Uw deelname zou erg helpen. Alvast bedankt!

Logo Samen in Oost Gelre

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...