Opening Dorps-/Stadskamer succesvol verlopen

De Dorps-/Stadskamer is donderdag 3 maart jl. op feestelijke wijze geopend door wethouder Jos Hoenderboom. De opening vond plaats in BS22 en werd druk bezocht. Wethouder Jos Hoenderboom: ”Het is mooi om te zien hoeveel er in de afgelopen drie maanden al is opgezet en tot stand is gekomen door de bezoekers.”

De bezoekers van de Stads-/Dorpskamer zijn voornamelijk op zoek naar structuur, een zinvolle bezigheid en het onderhouden en/of verwerven van sociale contacten. Bij de Dorps-/ Stadskamer is iedereen welkom voor dagbesteding.

Kom gerust een kijkje nemen!

Heeft u de opening gemist en wilt u graag een kijkje nemen? De deuren van de Dorps-/Stadskamer staan open voor u. Een afspraak maken is niet nodig. 

Openingstijden en activiteiten

Informatie over de openingstijden en activiteiten vindt u op de website: www.stadskamer.com en de Facebookpagina: Dorps-/ Stadskamer Oost Gelre.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Pastoors, coördinator Stadskamer Oost Gelre via [email protected] of bellen naar nummer 06 - 57 40 34 02.

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...