Samenvatting enquête ondernemers Lichtenvoorde online

Vorig jaar is er op initiatief van de centrumcommissie een enquête gehouden onder de centrumondernemers van Lichtenvoorde. Het onderzoek werd uitgevoerd door kwartiermaker Harald Bus. De samenvatting van het onderzoek staat nu online op de website www.geeflichtenvoordekleur.nl.

De bedoeling van de enquête was om een scherper inzicht te krijgen in de kansen en bedreigingen die de ondernemers zien voor het centrum. Daarbij zijn zowel vragen gesteld op het niveau van de individuele onderneming als op het functioneren van het centrum als geheel. 60 van de 115 ondernemers vulden de vragenlijst volledig in.

Bruikbare informatie

Wethouder Marieke Frank: “In het centrum van Lichtenvoorde zitten veel betrokken ondernemers. De hoge respons toont dit opnieuw aan. De ondernemers kunnen van de resultaten gebruik maken bij hun bedrijfsvoering. En voor de centrumcommissie en de Lichtenvoordse Ondernemers Vereniging geeft de uitkomst van het onderzoek  bruikbare informatie over het aantrekkelijk houden en maken van het centrum. De eerste stappen zijn daarin al gezet.”

Programma Lichtenvoorde

De uitkomsten worden ook gebruikt bij het opstellen van het Programma Lichtenvoorde. Volgende week gaan we verder in op het vervolg van het programma. Dan publiceren we op www.geeflichtenvoordekleur.nl ook een lijst met reacties vanuit de gemeente op elk idee dat is ingediend tijdens de campagne Geef Lichtenvoorde Kleur.

Mensen op de markt in Lichtenvoorde

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...