TSN failliet verklaard - Cliënten in gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk houden huishoudelijke ondersteuning

TSN is woensdag 17 maart door de rechtbank failliet verklaard. TSN had in november al uitstel van betaling aangevraagd. Cliënten van TSN in de gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk blijven hun huishoudelijke ondersteuning houden. Door de bewindvoerders van TSN is aangegeven dat TSN tot uiterlijk 25 april huishoudelijke ondersteuning verleent. Daarna komt er een andere zorgaanbieder en mogelijk ook een andere medewerker.

De gemeenten zijn op dit moment in overleg met andere zorgaanbieders over het overzetten van de huishoudelijke ondersteuning van de cliënten eind april. Deze zorgaanbieders zijn: Careaz, Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé, Tzorg, Vitaal thuiszorg en Zorgkompas.

Brief met meer informatie

Cliënten van TSN in de drie gemeenten hebben hier twee weken geleden een brief over ontvangen. De gemeente deed hierin een voorstel voor een andere zorgaanbieder. Cliënten die niet akkoord waren met dit voorstel zijn telefonisch door de gemeente benaderd om samen en in goed overleg een andere zorgaanbieder te vinden. Deze week ontvangen zij een brief met meer informatie over hoe de huishoudelijke ondersteuning er na 25 april uit komt te zien.

Heeft u vragen hierover?

Neemt u dan contact op met het Wmo-loket: [email protected] of (0544) 39 36 16. 

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...