Voorontwerp bestemmingsplan ‘Kern Harreveld 2015’

Voor de kern Harreveld wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Het is namelijk verplicht om bestemmingsplannen die ouder zijn dan 10 jaar, te actualiseren. Op dinsdag 22 december, van 16.00-18.00 uur, is er een inloopmiddag over dit nieuwe plan.

Plangebied en inhoud plan

Het nieuwe bestemmingsplan is conserverend van aard. Dit betekent dat de bestaande situatie is vastgelegd. Nieuwe initiatieven nemen we alleen mee als het college besluit in principe medewerking te verlenen en als alle benodigde onderzoeken zijn aangeleverd. Op onderstaande luchtfoto is het plangebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft, globaal aangegeven.

Inloopmiddag 22 december

Op dinsdag 22 december van 16.00 - 18.00 uur is er een inloopmiddag over dit nieuwe bestemmingsplan. U bent van harte welkom in Dorpshuis ’t Kempken aan de Ursulastraat 2 in Harreveld. Tijdens deze inloopmiddag kunt u het voorontwerp bestemmingsplan ‘Kern Harreveld 2015’ inzien, u laten informeren en via reactieformulieren uw reactie op het voorontwerp bestemmingsplan geven.

Inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan ‘Kern Harreveld 2015’ ligt met ingang van 18 december 2015 voor een periode van 3 weken voor iedereen ter inzage. Op de pagina Bekendmakingen week 51, tabbald ‘Ruimtelijke Ontwikkeling’, leest u daar meer over.

Vragen?

Heeft u nu al vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Marlies Swart, telefoon (0544) 39 34 78 of e-mail: [email protected] of met Nardo Rondeel, telefoon (0544) 39 34 82 of e-mail: [email protected].

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...