Vragenlijst wijk ’t Hooiland in Lichtenvoorde

Wijkvereniging ’t Hooiland in Lichtenvoorde verspreidt binnenkort een vragenlijst onder de bewoners van de wijk. Met het onderzoek hoopt de wijkvereniging een beter beeld te krijgen van de wensen van de bewoners over het wonen in de wijk. De bewoners ontvangen een brief met een oproep om mee te doen aan het onderzoek.

De vragenlijst bestaat uit zo’n twintig vragen. Die gaan over activiteiten in de wijk, maar ook over het gebruik van de openbare ruimte. Daarnaast gaan er enkele vragen over het initiatief voor de realisatie van een beweeg- en/of beleeftuin bij wijkgebouw De Schoppe. In de gesprekken tot dusver wordt positief gereageerd op dit idee. De wijkvereniging zoekt nu bewoners die zich willen inzetten om de komst van de tuin werkelijkheid te laten worden.

Meer informatie

Ontvangt u graag meer informatie over de vragenlijst of de wijkvereniging? Neem dan contact op met Wijkvereniging ’t Hooiland via telefoonnummer 06 - 30 50 59 39 of via e-mail [email protected]. De wijkvereniging is ook te bereiken via de website www.hethooiland.nl.

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...