Werkzaamheden kruising N18 - Richterslaan

Aannemer Verhoeve Infra vervangt dit voorjaar een aantal verkeerslichten bij kruisingen van de N18 rondom Lichtenvoorde. Dat gebeurt in opdracht van Rijkswaterstaat. Na meer dan 15 jaar dienst te hebben gedaan zijn de verkeerslichten verouderd en moeten deze worden vernieuwd.

Eerder is er gewerkt aan de kruising met de Hamelandweg (N313). Op dit moment wordt gewerkt aan de kruising Kerkstraat in Harreveld. De werkzaamheden in Harreveld duren volgens de planning tot en met maandag 4 april. De kruising die daarna aan de beurt is, is die van de N18 met de Richterslaan. Hier worden de verkeerslichten vervangen en nieuwe opstelstroken aangelegd.

Kruising N18-Richterslaan

Kruising Richterslaan 3 weken afgesloten

De op- en afritten tussen de N18 en de Richterslaan worden 3 weken afgesloten voor verkeer. De voorlopige planning gaat uit van een afsluiting die duurt van maandagavond 4 april tot en met maandagmiddag 25 april. Bestemmingsverkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de kruising N18 – Lichtenvoorde-Zuid en de Varsseveldseweg - Esstraat.

Weekendafsluiting

Net als bij de andere kruisingen is de N18 tijdens de werkzaamheden in twee richtingen open voor verkeer. Een uitzondering hierop is het laatste weekend. Tussen vrijdag 22 april 21.00 uur en maandag 25 april 06.00 uur is de N18 ter hoogte van de Richterslaan afgesloten in de rijrichting Groenlo-Varsseveld. De rijbaan Varsseveld richting Groenlo is dan wel open.

Nieuwsbrief Verkeer Lichtenvoorde

Wij geven een digitale nieuwsbrief uit voor veranderingen in de verkeerssituatie rondom Lichtenvoorde. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] onder vermelding van Nieuwsbrief Verkeer Lichtenvoorde.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Bel met de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Of kijk op www.vanAnaarBeter.nl.

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...