Werkzaamheden N18 tussen Eibergen en Groenlo

Rijkswaterstaat voert van maandag 18 april 20.00 uur tot dinsdag 19 april 06.00 uur asfalteringswerkzaamheden uit aan de N18. De N18 is dan in beide richtingen tussen Eibergen en Groenlo afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt tijdens deze onderhoudswerkzaamheden omgeleid. Gele borden en mobiele tekstwagens geven ter plaatse informatie over de omleidings- en adviesroutes.

Ook werkzaamheden bij de Richterslaan in Lichtenvoorde

Zoals eerder gemeld wordt er tot en met maandagmiddag 25 april ook gewerkt aan het kruispunt van de N18 met de Richterslaan in Lichtenvoorde. De afslagen naar de Richterslaan zijn afgesloten. De N18 blijft hier in twee richtingen open voor verkeer. Een uitzondering hierop is het laatste weekend. Tussen vrijdag 22 april 21.00 uur en maandag 25 april 06.00 uur is de N18 ter hoogte van de Richterslaan afgesloten in de rijrichting Groenlo-Varsseveld. De rijbaan Varsseveld richting Groenlo is dan wel open.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vanAnaarBeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Foto: Op de kruising Richterslaan met de N18 wordt hard gewerkt

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...