Workshop ‘Goed voorbereid van start’ op 9 mei in Winterswijk

Wilt u uw dromen waarmaken en een bedrijf starten? Of uw diensten aanbieden als ZZP’er? Een goede voorbereiding is hierbij van groot belang. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar de gratis oriëntatieworkshop van het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen).

Het ROZ organiseert op maandag 9 mei 2016 van 14.00 tot 16.30 uur de oriëntatieworkshop ‘Goed voorbereid van start’ bij het Adviespunt voor Ondernemen op het Loopbaanplein Oost Achterhoek, Burg. Bosmastraat 7 in Winterswijk. Deze korte praktische bijeenkomst geeft u inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken en wat het ROZ daarbij voor u kan betekenen.

Het ROZ wijst u op de voor- en nadelen van het ondernemerschap. Er is gelegenheid om vragen te stellen, ook specifiek over het starten vanuit een uitkering wanneer u in deze situatie verkeert. Na afloop is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.

Aanmelden

Deelname aan deze workshop is gratis. U kunt u aanmelden via de website http://trainingen.rozgroep.nl/goed-voorbereid-van-start.

Meer informatie over ROZ: www.rozgroep.nl

Nieuws

Risiconiveau van regio Noord- en Oost-Gelderland is aangepast naar code oranje

— In de regio Noord- en Oost-Gelderland is momenteel sprake van code oranje (een hoog risico op snelle uitbreiding van...

Schaapscheerdersfeest in Groenlo op zondag 22 mei

— Gezelligheid voor jong en oud in Stadspark De Grolse Weiden | Op zondag 22 mei vindt in Groenlo een gezellig...

Loket Bouwen donderdagmiddag 19 mei gesloten

— Donderdagmiddag 19 mei is het loket van Bouwen gesloten. De rest van de week is het loket op de reguliere...