Heeft u nog oude apparaten liggen?

Meld ze aan op www.ewasterace.nl

Heeft u nog rondslingerende elektronische apparaten in huis die niet meer gebruikt worden? Bijvoorbeeld een oud telefoontje, kapotte wekker of dvd-speler? Meld ze aan op www.ewasterace.nl. Scholieren die deelnemen aan de e-waste race halen uw oude apparaten op. Dat bespaart u een ritje naar het Milieupark!

E-waste race

Kinderen uit de bovenbouw van De Lichtbaak, de Maria in Campisschool en Het Kompas doen mee aan de E-waste race van Noord-Drenthe. Zij proberen zoveel mogelijk elektronisch afval (ook wel e-waste genoemd) in te zamelen. Ze nemen het op tegen zeven andere scholen uit de gemeente Noordenveld en Tynaarlo. De scholieren scoren punten per elektronisch apparaat dat ze inzamelen.

Meld uw apparaten aan!

En help één van de deelnemende scholen in Assen aan een leuke dag! U kunt apparaten tot vrijdag 13 oktober aanmelden op www.ewasterace.nl. Daarna kunt u apparaten weer inleveren op het Milieupark.

Meer informatie

In de vorige races zijn meer dan een half miljoen apparaten ingezameld. Apparaten die anders bij het restafval terecht waren gekomen. Goed voor de gemeente en goed voor het milieu!

Oude electronische appparaten op een bult