Gemeentebelasting via MijnOverheid

Wilt u voortaan uw WOZ-beschikking en aanslag gemeentelijke belastingen digitaal ontvangen?

Dat kan. Want vanaf 1 december dan is de gemeente Assen aangesloten op MijnOverheid. Log in met uw DigiD op MijnOverheid en geef bij instellingen aan dat u post van de gemeente Assen digitaal wilt ontvangen. U kunt op elk moment deze instelling weer veranderen.

Wat is de Berichtenbox van MijnOverheid?

Steeds meer overheidsorganisaties maken gebruik van MijnOverheid. Post van Kadaster, RDW, SVB, UWV en Belastingdienst kunt u nu al digitaal ontvangen. Handig, want u heeft alles overzichtelijk op één plek. Binnenkort staat uw WOZ-beschikking en belastingaanslag van de gemeente Assen er ook bij. De komende tijd wil de gemeente Assen ook voor andere post gebruik maken van MijnOverheid. Zodra dat gebeurt ontvangt u daarover bericht.

Wie kan de WOZ-beschikking en aanslag digitaal ontvangen?

Degene die de WOZ-beschikking en aanslag toegestuurd krijg, kan deze ook in de berichtenbox van MijnOverheid ontvangen. Als u voor 20 januari 2018 aangeeft dat u post digitaal wilt ontvangen, dan wordt de  WOZ-beschikking en aanslag 2018
per post én digitaal toegestuurd. Vanaf 2019 ontvangt u deze dan alleen digitaal.

Hoe weet ik of er een nieuw bericht is?

Als u uw e-mailadres opgeeft in MijnOverheid, ontvangt u elke keer een melding als u een nieuw bericht in MijnOverheid heeft ontvangen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0592.