Kom naar de Meet & Greet op 8 november!

Bent u mantelzorger in Assen?

Op woensdagavond 8 november organiseert Vaart Welzijn een ontmoeting tussen mantelzorgers en gemeente in het stadhuis. Bent u mantelzorger? Afgevaardigden van het college, de gemeenteraad, participatieraad en wmo-consulenten komen graag met u in gesprek! Daarnaast worden er workshops gegeven en kunt u meer informatie krijgen over de mantelzorgwaardering.

Programma

U kunt tussen 19.00 en 19.30 uur binnen lopen. Het programma start om 19.30 uur met een welkomstwoord van burgemeester Marco Out. Daarna kunt u in gesprek met andere mantelzorgers of afgevaardigden van gemeente. Of u kunt deelemen aan een groepsgesprek over Werk & Mantelzorg. Tijdens dit gesprek kunt u ervaringen en tips uitwisselen. Wilt u meer weten over Ontspannen en Bewegen? Doe dan mee aan de workshop!Tijdens de avond kunt u ook een mantelzorgwaardering aanvragen. Er wordt uitleg hoe het werkt en wat u kunt kiezen.

Week van de mantelzorg

De Meet & Greet is één van de vele activiteiten die georganiseerd worden rondom de Dag van de Mantelzorg. Meer weten over de andere activiteiten in Assen? Kijk dan op
weekvandemantelzorg