Groot onderhoud Stippelberg: update werkzaamheden

22 maart 2022

We zijn gestart met de werkzaamheden aan de weg en fietspad Stippelberg-Kruisberglaan.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 24 februari organiseerden we samen met de aannemer, de firma Van Gelder, een goed bezochte inloopbijeenkomst  waar betrokkenen en geïnteresseerden hun vragen konden stellen over het project. Ook lichtten we de fasering, planning en bereikbaarheid toe.

Uitvoering

We zijn op woensdag 2 maart gestart met het rooien en snoeien van de bomen langs de weg en het fietspad, dit is nu afgerond. Vervolgens zijn we gestart met de onderhoudswerkzaamheden aan het fietspad vanaf De Rips richting Milheeze. Naar verwachting is het totale werk medio mei afgerond.

Bereikbaarheid  

Tijdens de werkzaamheden is fietsverkeer vanaf De Rips naar Milheeze en vice versa mogelijk, hetzij via het fietspad of via een aparte strook op de weg.

De weg is afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer gedurende de werkzaamheden en wordt omgeleid via de provinciale wegen N277- N270. De weg blijft wel bereikbaar voor aanwonenden en hulpdiensten. Zij worden persoonlijk geïnformeerd over de verschillende faseringen.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met projectleider Gert-Jan Willems via [email protected] onder vermelding van de projectnaam ‘Groot onderhoud Stippelberg’.