Beestenboel

Wij hebben zelf een nieuwe lijn ontworpen die de kikkerdiploma’s gaat vervangen. Een “stappenplan” op weg naar diploma A. Een voorbereiding op het diploma A, een stimulans voor de kinderen. Omdat de kinderen nog klein/jong zijn, kunnen de kinderen op deze manier zich plezierig en speels voorbereiden om straks het diploma A te behalen. Dit stappenplan hebben wij de naam “Beestenboel“ gegeven. De certificaten die bij deze stappen horen hebben leuke plaatjes van dieren die kinderen aanspreken, het is informeel en speels . Bij elke stap (vordering), die de kinderen maken hoort een certificaat met een bepaald dier en een bepaalde kleur. Op de achterkant van zo’n certificaat staan opdrachtjes die de kinderen moeten proberen. Dat is ook het enige wat ze moeten: “proberen“. Hoe de uitvoering is vinden wij niet zo belangrijk. Ons uitgangspunt is dat alle kinderen altijd hun best doen en dat mag dus beloond worden (met een dierenplaatje = certificaat). De kinderen leren dan om te gaan met het feit dat “je best doen“ echt loont en als ze dan voor het  “echte“ diploma A gaan, zijn ze op een leuke/speelse manier toch aardig voorbereid.

De organisatie van dit stappenplan is als volgt:

  • Iedere vijfde week van een les-/betaalperiode wordt een testje afgenomen tijdens de les (wordt aangegeven). U mag deze les helemaal bijwonen. Nog leuker is het om mee te doen met deze les. U kunt uw eigen kind dan helpen en het zorgt voor ontspanning voor zowel uzelf als voor uw kind. Maar het is absoluut niet verplicht. Kijken mag ook!! Aan het eind van de les worden de certificaten uitgereikt.
  • U hoeft uw kind niet aan te melden voor deze test. Alle kinderen mogen er aan meedoen (iedere lesperiode weer). Als uw kind een keer niet aanwezig kan zijn tijdens de vijfde les….geen probleem, een week later kan ook.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media