Zwemlessen diploma B + C

In een land met veel water is het belangrijk, dat kinderen goed leren zwemmen. Gelukkig halen veel kinderen het A en B diploma. Belangrijk is echter, dat kinderen de A-, B- en C-cyclus afmaken, want pas na het behalen van diploma C kun je zeggen, dat ze echt “zwemveilig” zijn. Zwemveilig wil zeggen, dat ze in noodsituaties zichzelf redelijk tot goed kunnen redden. Vooral tijdens de lessen voor diploma C raken ze aardig bedreven in de red-je-zelf aspecten, omdat een aantal oefeningen daar helemaal op gericht zijn. De ABC-cyclus voortijdig afbreken betekent eigenlijk voor de kinderen NIET AFGEMAAKT en voor de lesgevers, dat het doel niet helemaal bereikt is. DOEL IS: ZWEMVEILIG.

B + C garantiepakket

Om dit doel te bereiken hebben wij besloten om het B+C garantiepakket weer te herinvoeren. Om deze garantie-regeling voor u aantrekkelijk te maken, heeft dit pakket 2 voordelen U betaalt in één keer het bedrag van € 184,80 (21 lessen x € 8,80). Uw kind krijgt hiervoor 24 lessen. Wij gaan ervan uit, dat uw kind dan diploma B en C moet kunnen halen. Natuurlijk kunnen we dat nooit voor 100% garanderen. Daarom kan uw kind, als dit niet lukt, nog 4 lessen gratis doorlessen. Is hij/zij er dan nog steeds niet aan toe, dan dient u weer te betalen voor de verdere lessen. Uiteraard kunt u ook beslissen om te stoppen. Voorwaarde voor deze 4 gratis lessen is wel, dat uw kind 75% van de lessen gevolgd heeft. Is dit niet gebeurd, dan vervalt het recht op de gratis lessen.

Een bijkomend voordeel van deze garantie-regeling is, dat de kinderen ruim vijf maanden lang op dezelfde lesdag en lestijd blijven, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent! Deze lesdag en tijd is zaterdag van 11.30 - 12.30 uur.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0227-601258

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media