Afzwemmen voor de Zwemvaardigheids diploma’s

Dit item is verlopen op 16-04-2015.

Na de negen en negentig ABC afzwemmers van twee weken geleden, zwommen er afgelopen zondag nog eens 13 kinderen af voor de ‘hoge’ diploma’s. Dit zijn de diploma’s voor Zwemvaardigheid. En ze zijn er in drie gradaties: Zwemvaardigheid 1, 2 en 3, met daaraan gekoppeld nog eens 18 specialisatie diploma’s. Jongens en meisjes die na hun ABC door willen gaan met zwemmen kunnen bij ons terecht om een echte zwemspecialist te worden. Je kunt deze Zwemvaardigheid lessen zien als zwemmen bij een zwemvereniging of zwemclub. Maar dan wel lekker dichtbij huis, in je eigen vertrouwde zwembad. Tijdens de Zwemvaardigheid lessen leer je allerlei zwemtechnieken, van keerpunten tot waterpolo, van snorkelen tot survival en van kunstzwemmen tot de dubbele Spaanse rugslag of Japanse Morote slag.Tijdens de lessen wordt er hard gewerkt en veel gezwommen, hebben we ook veel lol en halen we af en toe ook nog een diploma! Wat wil je nog meer? Bij de buren in de Sporthal was er deze middag een grote Rommelmarkt, maar er werd gelukkig niet rommelig gezwommen.

Djem Kool, Ashwin Zonneveld, Chloe Kalf, Emma Engelbracht, Brianna Mens, Ian Mens en Isabelle Duyn haalden hun Zwemvaardigheid 1. (de vader van Chloe haalde nog maar pas geleden zijn 3e zwemvaardigheid) Voor Zwemvaardigheid 2 waren dat Iris Mooij, Sem de Geus, Bas Engelbracht, Job van het Kaar en Biko Groen.

Maar de ‘eindbaas’ was toch wel Sebastiaan ten Dam; die haalde zijn Zwemvaardigheid 3!Goed gedaan hoor jongens en meisjes. Het zwembad team is hartstikke trots op jullie.Zo zie je maar : zwemmen is een prachtige sport waarbij je nooit uitgeleerd of uitgezwommen raakt. Namens het hele zwembad team van de Wirg: van harte gefeliciteerd! En wie na dit stukje denkt: zou dit niet wat voor mij zijn? Zit je in de bovenbouw ( of verder) en vind je zwemmen leuk? Je mag altijd een keertje voor proef mee komen doen, om te kijken of Zwemvaardigheid les wat voor je is.Bel of mail even met het zwembad.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media