RSS

Gezinnen die een duwtje in de rug nodig hebben aanmelden voor Home-Start

Dit item is verlopen op 14-05-2014.

Na een zeer geslaagde wervingscampagne hebben ruim 55 belangstellenden zich aangemeld voor Home-Start vrijwilliger. 25 enthousiaste vrijwilligers volgen in juni en september de kennismakingscursus. Vanaf half mei kunnen gezinnen zich aanmelden voor Home-Start.

Home-Start coördinator Gonny Aland

“De reacties op de wervingscampagne waren overweldigend. Meer dan 55 mensen toonden belangstelling om als vrijwilliger voor Home-Start aan de slag te gaan. We gaan van start met 25 vrijwilligers. In april/mei vindt de selectie van vrijwilligers plaats en in juni en september volgen de vrijwilligers de Home-Start kennismakingscursus.”

Regelen praktische zaken

Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat: ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met vrienden en familie, gebrek aan geld of spanningen met de partner. Meestal kan men zulke problemen zelf oplossen. Maar soms is het een opluchting als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Een vrijwilliger van Home-Start kan een gezin een steuntje in de rug geven. Vanaf half mei kunnen gezinnen zich aanmelden.

Aanmelding en informatie

Voor aanmelding en meer informatie kan men bellen/mailen naar Gonny Aland, coördinator Home-Start Hollands Kroon/Schagen, maandag tot en met donderdag, tel. 06-131 233 33,e-mail [email protected].

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media