RSS

HVC biedt extra ophaalservice snoeiafval

Dit item is verlopen op 07-05-2015.
Snoeien

Het voorjaar breekt aan en voor veel mensen is dat aanleiding om in de tuin aan het werk te gaan. Snoeien, schoffelen en onkruid wieden. Wist u dat uw snoeiafval verwerkt kan worden tot hoogwaardige compost, elektriciteit en groen gas?

Speciaal voor snoeiafval biedt HVC 30 maart tot en met 6 mei een extra service om uw snoeiafval op te halen. Om uw snoeiafval te laten ophalen, kunt u een afspraak maken met de klantenservice van HVC. Dit kan telefonisch op 0800-0700, op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. U kunt ook per mail een afspraak maken. Stuurt u dan een bericht aan [email protected] met de vraag uw snoeiafval op te halen. 

Hoe aanbieden?

Het snoeiafval moet tilbaar en gebundeld worden aangeboden. Een bos mag maximaal 1,50 meter lang zijn en maximaal 25 kilo wegen. Nadat u een afspraak heeft gemaakt met de klantenservice, legt u het snoeiafval op de afgesproken dag klaar op de plaats waar u normaal uw minicontainer neerzet op de ophaaldag. In het geval van een ondergrondse container, legt u het snoeiafval daar bij.

Zelf brengen?

Natuurlijk bent u meer dan welkom om uw snoeiafval zelf in te leveren bij het afvalbrengstation bij u in de buurt. U bent hier het hele jaar welkom met snoeiafval en grof huishoudelijk afval.

Snoeiafval van uw taxushaag

Wilt u uw taxushaag snoeien en kunt u nog even wachten? Tussen 15 juni en 31 augustus kunt u uw snoeiafval wegbrengen naar het afvalbrengstation. U strijdt dan samen met stichting ‘Vergroot de hoop’ tegen kanker. Uw taxus bevalt baccatine dat een belangrijk grondstof is voor het maken van geneesmiddelen tegen kanker. Daarnaast doneert stichting Vergroot de hoop € 50,00 per volle container aan de strijd tegen kanker. Voor meer informatie over de actie kijkt u op www.vergrootdehoop.nl

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media