RSS

Uw eigen huis bouwen in Den Oever?

Dit item is verlopen op 24-12-2013.

Woont u in de buurt van Den Oever? Dan kent u vast de basisschool 'Om de Oost' aan de Zwinstraat. Deze school krijgt een andere locatie waardoor het kavel waar de school nu op staat vrijkomt.

Dit kavel wordt aangewezen als CPO-locatie en CPO-NH gaat de ontwikkeling van CPO-initiatieven begeleiden. CPO-NH is een maatschappelijke onderneming om CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in Noord Holland te ondersteunen.

Droomhuis

Lijkt u dit een mooie plek om uw eigen droomhuis te ontwikkelen? Schroom niet om contact met ons te maken, want wij kunnen u hierbij helpen. Van karakteristieke, vrijstaande huizen tot levensloopbestendige, geschakelde bungalows. Van een autovrij-hofje tot aan zelfvoorzienende woningen. Al uw ideeën zijn welkom met betrekking tot de ontwikkeling van het kavel. CPO draait immers om initiatieven van de eindgebruikers zelf. U mag het bepalen en wij kunnen u helpen uw droom werkelijkheid te laten worden door gelijkgestemden te vinden en een collectief te creëren. Het kavel is gelegen op het adres Zwinstraat 50.

Ziet u zichzelf wonen in het hartje van Den Oever tussen de zogenaamde 'vissershuizen' aan de Zwinstraat? Stuur dan een mail naar [email protected]. Dan wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom het kavel en wordt u uitgenodigd voor een informatieavond omstreeks eind januari 2014.

Kijk hier voor meer informatie.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media