RSS

Wanneer wordt de bak opgehaald? Check de app!

Dit item is verlopen op 08-07-2014.
voorbeeld app van hvc

Afvalbak vol? Zetten de buren hun bak buiten? Het zijn vaak deze aanwijzingen die u eraan herinneren dat de container op die dag wordt geleegd.

Om zeker te weten op welke dagen uw container(s) worden geleegd, kunt u online de afvalkalender nakijken. Op www.hvcgroep.nl logt u in met uw postcode en huisnummer en krijgt u een persoonlijk overzicht van de dagen waarop bij u in de straat de bakken worden geleegd. Maar u kunt ook de HVC-app downloaden. Hierop vindt u de dagen waarop het afval wordt ingezameld, maar ook de adressen van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation.

Welke afvalsoort wordt opgehaald?

Via de app kunt u tevens meldingen ontvangen met een reminder welke afvalsoort die dag wordt opgehaald. Net als de afvalkalender online, geeft de app ook informatie over de verschillende afvalstromen. Zo is in één oogopslag duidelijk in welke bak u bijvoorbeeld uw etensresten weg moet gooien (gft) en waar vieze pizzadozen in moeten (restafval). Afval scheiden is van belang, want iedere afvalstroom bevat waardevolle materialen die kunnen worden gerecycled of die dienen als grondstof voor nieuwe producten. De app is beschikbaar voor iOS en Android. U vindt de app in iTunes (iOS) en in Google Play (Android).

Inzameling rond feestdagen

Rond feestdagen kan het voorkomen dat uw bak op een andere dag wordt geleegd dan gebruikelijk. Op de afvalkalender kunt u via de site of de app nakijken op welke dag uw container wordt geleegd.

Nieuwsbrief HVC

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond afval en de inzameling in uw regio? Meld u zich dan nu aan voor de online nieuwsbrief. 6 keer per jaar ontvangt u het laatste nieuws en komt u alles te weten over afval en wat daarmee gebeurt. Abonneren is gratis. Onder de abonnees van de nieuwsbrief wordt iedere maand een ‘frisse bak’ verloot. De winnaar ontvangt bioafvalzakken die uw groene bak schoonhouden. Aanmelden kan via de website van HVC: www.hvcgroep.nl.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media