Wat is aqua-robics?

Aquarobic in zwembad de Venne

Bij aqua-robics worden op het ritme van stimulerende muziek diverse loop/dans en springoefeningen gedaan. Dit gebeurd in heup tot borstdiep water. Probeer de oefeningen op het ritme van de muziek uit te voeren en u merkt dat daar heel wat arbeid voor nodig is.

Het uithoudingsvermogen en spierkracht wordt dan ook sterk verbeterd. De oefeningen zijn leuk en gevarieerd en ze zijn voor een ieder in hun eigen tempo goed te volgen. Iedereen kan zijn eigen inzet bepalen en daarmee de zwaarte van de training. Naast veel beenoefeningen worden andere spieren optimaal gebruikt. De muziek erbij kan zeer stimulerend werken. Door de opwaartse druk van het water is de kans op blessures minimaal.

Bijkomend voordeel is dat je calorieverbruik tot 40% hoger is als trainen op het droge. Aqua-robics is gewoon een goede en leuke manier om wat aan je conditie en figuur te doen.

Heeft u interesse in onze aqua-robics lessen dan kunt u zich persoonlijk of telefonisch aanmelden bij de kassa, telefoonnummer 0227 592000

Voor wie?

Dames en Heren vanaf 14 jaar

Wanneer?

Donderdag 19:00-19:45

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media