Aquasporten in de Wirg

Aqua Powerwalk

Tijdens deze work-out maakt u gebruik van het drijfvermogen van een wetbelt. Deze wetbelt helpt u te blijven drijven gedurende de verschillende loopoefeningen. De oefeningen verbeteren uw uithoudingsvermogen en ontwikkelen spiergroepen die buiten het water niet zo goed getraind zouden kunnen worden. Tevens is deze work-out erg geschikt om te herstellen van een blessure, dit gaat namelijk drie keer zo snel als op het droge!

Trimzwemmen

Trimzwemmen is voor iedereen die wil werken aan zijn fitheid. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. U hoeft zeker geen top zwemmer te zijn om aan deze aquales mee te doen. Als u de rugslag en schoolslag beheerst is dat voldoende: wij zorgen voor de rest!

Fifty-Fit

Een gezellige aquales waar samen bewegen, ontspanning, conditie en plezier centraal staan. Deze auqales speciaal voor 50+ers is ideaal voor mensen die het belangrijk vinden fit en gezond te blijven. Tevens is er tijdens deze work-out een minimale kans op blessures omdat u onbelast kunt bewegen in het water.

Zwemmen op medisch advies

Deze activiteit is speciaal bedoeld voor mensen die bezig zijn met een revalidatieproces of die in het water willen werken aan het herstel van een blessure. Door onder deskundige begeleiding van uw eigen fysiotherapeut te werken aan spier-en conditieverbetering zal het herstel spoedig verlopen. Deze activiteit is tevens geschikt voor mensen die op medisch advies moeten zwemmen.

Ouder-Kind zwemmen

Deze les is speciaal voor baby's, peuters en natuurlijk de ouders ingericht. Stap voor stap worden de kleintjes door oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met water. De hoofddoelen van Ouder-Kind zwemmen zijn het wegnemen van angst voor water, maar bovenal het hebben van veel waterpret!

Zwangerschapszwemmen

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring. Het lichaam verandert en beperkt vrouwen in de loop van de zwangerschap vaak in hun bewegingsvrijheid. Bewegen in het water is de manier om veilig in conditie te blijven tijdens de gehele zwangerschap. Water heeft de bijzondere eigenschap dat u zich kunt bewegen zonder dat dit de gewrichten en spieren belast. En het is ook nog eens heerlijk ontspannend!
Naast lichte conditionele oefeningen leert u ook diverse ademhalings- en ontspanningstechnieken. Bovendien kunt u tijdens deze les ervaringen uitwisselen met andere zwangere vrouwen.

Triathlontraining

Tijdens deze training wordt er aandacht besteed aan het leren of verbeteren van de borstcrawl techniek. Natuurlijk wordt er aan de conditie en snelheid gewerkt d.m.v leuke trainingsschema's. Een goed keerpunt maken is niet eenvoudig, reden om dat te oefenen dus. Iedere week trainen betekent een juiste techniek, betere conditie en dus snellere tijden in de wedstrijden!

Zwemmen voor mensen met een bewegingsbeperking

Mensen met een bewegingsbeperking kunnen op het speciaal daarvoor ingeplande uur lekker bewegen in het warme water van het zwembad.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media