RSS

Asbest gevonden Vlieterstraat Den Oever

Dit item is verlopen op 15-08-2015.

Op het terrein aan de Vlietstraat 2b in Den Oever zijn asbestdeeltjes aangetroffen. Het materiaal is vooral gevonden aan de binnenzijde van de garage en aan de zijkant van de garage. Het gaat om een kleine hoeveelheid asbest bevattend plaatmateriaal wat is gebroken (2 platen). Door de kleine hoeveelheid en het feit dat het om een buitenterrein gaat is het risico op inademing van asbestvezels gering. 

De gemeente is eigenaar van het pand en heeft inmiddels een gespecialiseerd sloopbedrijf, H. Kuiper sloopwerken, opdracht gegeven om het asbest te verwijderen. Het terrein is afgezet met hekken en het asbest wordt op 5 augustus verwijderd.

Ouders die vermoeden dat hun kinderen op het terrein hebben gespeeld en zich zorgen maken kunnen contact opnemen met mw. Visser van de GGD Hollands Noorden via telefoonnummer 088-0100 500.

Het terrein is afgelopen jaar aangekocht door de gemeente voor het aanleggen van parkeerplaatsen voor de brede school ’t Span en het Vikingschip. De panden op het terrein worden daarom op termijn volledig gesloopt.  

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media