RSS

Heeft u zich al aangemeld voor de bijeenkomst Duurzaam behoud Stolpen?

Dit item is verlopen op 23-09-2014.

De bijeenkomst Duurzaam behoud Stolpen in Hollands Kroon en Schagen kan nog steeds. De eerste bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 15 september  van 19.00 tot 21.00 uur aan de Keinsmerweg 42 in 't Zand.

Deze bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor particuliere Stolpeigenaren. Naast bouwtechnische kennis, duurzame en energiebesparende maatregelen staan ook financieringsmogelijkheden op het programma, waaronder de fiscale aftrek voor het onderhoud van monumenten en de subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen.

Aanmelden voor de bijeenkomst 

Stuur een e-mail naar mevrouw B. Harskamp van de RUD NHN via [email protected]  Vergeet niet te aan te geven voor welke datum u zich aanmeld en met hoeveel personen u wilt komen. Deelnemen aan de bijeenkomst is voor stolpeneigenaren kosteloos. Bent u niet in de gelegenheid om op 15 september aanwezig te zijn, dan kunt u zich opgeven voor de bijeenkomst in Hollands Kroon op 22 september. Deze bijeenkomst wordt gehouden van 20.00 tot 22.00 uur op het gemeentehuis in Anna Paulowna aan De Verwachting 1.

De stolp is beeldbepalend in het Noord-Hollandse landschap, het hoort bij ons cultureel erfgoed. In Schagen en Hollands Kroon samen staan ruim 1.100 stolpen. Daar zijn we trots en zuinig op. Daarom organiseren de gemeenten Hollands Kroon en Schagen samen met de RUD NHN en de BoerderijenStichting Noord-Holland Vrienden van de Stolp een uitwisseling van kennis en ervaring over het duurzaam conserveren en gebruiken van de stolp. Het doel is het wonen in de stolp aantrekkelijk en betaalbaar te houden.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media