RSS

Huldiging sportkampioenen 2014 Hollands Kroon

Dit item is verlopen op 01-10-2015.
Huldiging van sportkampioenen 2014

Vrijdag 28 augustus werden in Hippolytushoef de sportkampioenen uit Hollands Kroon gehuldigd die in 2014 een nationale titel hebben behaald. Onder gezellige belangstelling werden de kampioenen in een ontspannen sfeer in het zonnetje gezet.

Er waren vier nationale kampioenen te huldigen. Beaudine Kriele (bowlen), Marit Raaijmakers (baanwielrennen), Marco Frerichs (kunstschaatsen), en de C1 van handbalvereniging Nieuwe Niedorp (beachhandbal). De receptie werd gehouden in het sportcafé van Sportcentrum Wieringen en prima verzorgd door de vrijwilligers van het centrum. Na een spectaculaire openingsact van voetbaljongleur Erik Borgman, werden de kampioenen gehuldigd door wethouder Frits Westerkamp.

Topsporters zijn voorbeelden

De wethouder onderstreepte het belang van topsporters in Hollands Kroon. Deze toppers zijn een voorbeeld voor hun leeftijdsgenoten en kunnen anderen ook inspireren om ook vol te gaan voor hun sport. Hij bedankte ook de ouders van de sporters voor hun onvoorwaardelijke steun. Daarbij onderstreepte Westerkamp het belang van sport voor de gezondheid. De kampioenen kregen uit handen van Frits Westerkamp een oorkonde, een bos bloemen en een presentje uitgereikt. Na de huldiging volgde nog een kleine receptie.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media