RSS

Lancering campagne 'Met elkaar, meer voor elkaar'

Dit item is verlopen op 24-11-2014.
logo campagne met elkaar meer voor elkaar

Schagen en Hollands Kroon lanceren campagne voor veranderingen in de zorg

Op donderdag 13 november starten wij samen met de gemeente Schagen met de campagne ‘Met elkaar, meer voor elkaar’ om u op de hoogte te brengen van de veranderingen binnen de zorg. Met ingang van 1 januari 2015 krijgen wij er namelijk meer taken bij.

De Campagne 'Met elkaar, meer voor elkaar'

De campagne wordt donderdagochtend afgetrapt op de Markt in Schagen (tegenover Rumors). Wethouders Mary van Gent (Hollands Kroon) en Ben Blonk (Schagen) geven daar om 10.30 uur het startschot voor de campagne. Daarna zijn zij om 14 uur in Anna Paulowna op het Sluisplein.

Wij zetten verschillende middelen in om u te informeren over de veranderingen in de zorg. Zo heeft u op 6 november een algemene informatiebrief ontvangen. Op de website www.metelkaarmeervoorelkaar.nl vindt u vanaf 13 november meer informatie over de veranderingen. Ook vindt u daar veelgestelde vragen en antwoorden. Verder plaatsen we in heel Hollands Kroon verschillende posters over de veranderingen in de zorg. En adverteren we hierover in verschillende week- en weekendbladen.

We gaan elkaar een 'handje helpen'

De campagne zet de eigen kracht van mensen centraal. Als gemeente vinden wij het heel gewoon dat inwoners elkaar een handje helpen. Denk hierbij aan het doen van een boodschapje voor een ander, het verplaatsen van een meubelstuk, even een werkje in de tuin of voor iemand koken. Daarom heet de campagne 'Met elkaar, meer voor elkaar' en is het beeldmerk een hand omdat wij elkaar allemaal wel eens een 'handje helpen'.

Wilt u meer weten?

Meer informatie over de veranderingen in de zorg vindt u vanaf 13 november op de website www.metelkaarmeervoorelkaar.nl. Nu vindt u deze informatie ook al op onze eigen website onder zorg, jeugd en inkomen 2015.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media