RSS

Stichting Poldertuin en gemeente ondertekenen beheerovereenkomst Poldertuin

Dit item is verlopen op 14-10-2014.
Wethouder Groot zet handtekening onder beheerovereenkomst met Stichting Poldetuin

De beheerovereenkomst tussen de gemeente Hollands Kroon en de Stichting Poldertuin is officieel een feit. Stichtingsvoorzitter André van Duivenvoorden (links op de foto), bestuurslid Leo Huiberts (rechts) en wethouder Theo Groot hebben maandag 29 september hun handtekening gezet onder een tweejarig-contract.

Aan de basis van de overeenkomst ligt een eerdere bezuinigingsronde, waarbij vooral de eigen personele inzet van de gemeente in de Poldertuin fors is verminderd. Na diverse opties is uiteindelijk gekozen voor een overeenkomst met de nieuw opgerichte Stichting Poldertuin. Alles wat met de bloembollen te maken heeft, is voortaan een taak van de Stichting Poldertuin. Overige zaken zoals onderhoud aan de paden, bomen en watergangen blijft een taak van de gemeente. Na twee jaar wordt bepaald of de overeenkomst wordt gecontinueerd.

De gemeente en de Stichting Poldertuin hebben er alle vertrouwen in dat het een succes wordt en hopen dat ook andere partijen kunnen worden betrokken bij het onderhoud en inrichting van deze toeristische trekpleister in Anna Paulowna.Wethoudert Theo Groot (midden) en de bestuursleden van de Stichting Poldertuin staan in de Poldertuin.

 

Wethouder Theo Groot (midden) staat met de bestuursleden van de Stichting Poldertuin in de Poldertuin waar de bollen alweer de grond in gaan.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media