RSS

Barendse-DC genomineerd voor ondernemersprijs Noord-Holland

Dit item is verlopen op 21-05-2015.
Paprikakwekerij Barendse-DC

Barendse-DC, de paprika kwekerij van Léon en Petra Barendse in het glastuinbouwgebied Agriport A7, is genomineerd voor de ondernemersprijs van Noord-Holland. Zij zijn genomineerd door Randstad uitzendbureau. Randstad waardeert het ondernemerschap van Barendse o.a. omdat zij:

  • Een open cultuur hebben. (Onder de naam Bezoek Agriport ontvangt Barendse-DC jaarlijks duizenden excursie gasten uit de buurt maar ook vanuit de hele wereld.)
  • Werken met W.N.K. (mensen die moeilijk inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt)
  • Elke week paprika's leveren aan de voedselbank Hoorn.

30 finalisten van de Ondernemingsverkiezing 2014-2015

Voor elke categorie zijn er weer tien zeer interessante, innovatie en spraakmakende bedrijven geselecteerd. Deze bedrijven worden in de komende weken nogmaals door de jury bezocht en getoetst. Op woensdag 20 mei worden tijdens de finale-avond in theater de Philharmonie in Haarlem de drie nieuwe winnaars bekend gemaakt. Wie worden de winnaars van de prijs ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ in de categorieën MKB-Groot, MKB-Midden en MKB-Klein? Wil je ook je stem uitbrengen op Barendse-DC? Het is heel eenvoudig via http://verkiezing.ovnh.nl/stem/index.php?route=users/login.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media