RSS

De Top komt naar de Kop!

Dit item is verlopen op 15-12-2015.

Uitnodiging De Top naar de Kop

Op vrijdag 20 november 2015 komt de top van het Nederlandse bedrijfsleven naar de kop van Noord-Holland. Op dit congres worden de top van het bedrijfsleven, de politiek en het regionale onderwijs bij elkaar gebracht.

Voor het eerst in de geschiedenis hebben we in onze eigen Noordkop een eigen congres, waar sprekers vanuit Microsoft, Shell en vanuit de landelijke politiek hun opwachting maken. Als partner van dit congres willen wij u graag uitnodigen om op deze dag deel te nemen aan discussies rondom organiseren in de 21ste eeuw. Dit is u kans om met hen, collega ondernemers, de politiek en misschien uw toekomstige werknemer(s) in contact te komen, vragen te stellen en door elkaar geïnspireerd te worden. Tijdens diverse Masterclasses wordt u meegenomen in onderwerpen als het aantrekkelijk blijven als werkgever, de nieuwe participatiewet, het nieuwe werken en nog veel meer. Wilt udaar bij zijn? Kijk dan op www.topnh.nl en meld u snel aan. Er is plaats voor maximaal 250 ondernemers, die gratis toegang hebben.

Partner/sponsorpakket

Ook is het mogelijk om uw naam aan het congres te verbinden en uw bedrijf onder de aandacht te brengen van de 250 bezoekers en collega bedrijven. Voor sponsors kunnen we de volgende twee mogelijkheden bieden:

Pakket 1:

U bent ondernemer in Noord-Holland en vindt het, net zoals wij, erg belangrijk om de ondernemers in de regio te stimuleren en inspireren en wil daar graag aan bijdragen.

  • 2 gegarandeerde zitplaatsen op het congres voor u of uw klanten.
  • Uw logo staat vermeld op de website van TOP NH als samenwerkende partner.
  • Prijs: 250 Euro

Pakket 2:  

U bent ondernemer in Noord-Holland en wil graag in contact komen met 250 ondernemers uit de regio. Daarnaast wilt u graag uw naam verbinden aan een initiatief om sprekers vanuit de multinationals naar de Noordkop te brengen.             -    

  • Ruimte die u zelf mag inrichten op het congres op 20 november waar u 250 ondernemers uw diensten kan aanbieden.
  • 5 gegarandeerde zitplaatsen op het congres voor u of uw klanten.
  • Uw logo staat vermeld op de website van TOP NH als samenwerkende partner.
  • 1 A4 die u zelf kunt invullen met uw bedrijfsinformatie, promo, of dergelijke die zal toegevoegd worden aan de informatiemap die alle bezoekers mee krijgen aan het einde van de dag.
  • Prijs: 750 Euro

 Wilt u hiervan gebruik maken en brengt u samen met ons de top naar de kop? Laat het ons dan per e-mail weten of bel ons via onderstaande gegevens.Zodra u aangeeft voor welk pakket u kiest, ontvangt u van ons de factuur en na betaling daarvan plaatsen wij direct uw logo (graag naar ons mailen) op www.topnh.nl.

TOPNH wordt georganiseerd door:
Lies Wouters                                   Gerda Venema
OMG Advies                                   Trans4mate
(06) 39490920                                 (06) 43 17 53 29

[email protected]     [email protected]

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media