RSS

Fonds voor verbetering beeldkwaliteit bedrijventerreinen

Dit item is verlopen op 01-07-2016.

De Provincie Noord-Holland heeft de ondersteunde aanvraag voor een Beeldkwaliteitsfonds voor een aantal bedrijventerreinen in de Noordkop goedgekeurd. Hierdoor is er €500.000,= provinciaal geld beschikbaar waarmee de vastgoedeigenaren op 7 bedrijventerreinen in de Noordkop worden gestimuleerd de beeldkwaliteit van hun pand en zichtbare terrein op te knappen en te verduurzamen.

Hoe werkt het?

Vanuit het fonds wordt een bijdrage van 25%, met een maximum van €15.000,= per pand beschikbaar gesteld voor duurzame verbetering van het aanzicht van het betreffende pand. Het fonds is beschikbaar tot september 2016 voor de terreinen Haven Den Oever, Industrieweg Middenmeer, De Schooten/Divmag, de Haven Den Helder, Westoever en Oude Schild. Per gemeente worden de aanvragen beoordeeld door een bestuurslid van de daar actieve ondernemersvereniging, de betreffende gemeente en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Deze beslissen hierover aan de hand van een beeldkwaliteitskader opgesteld door de gemeenten voor de bedrijventerreinen.

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Parkmanagement Hoorn

Namens de gemeenten wordt het Beeldkwaliteitsfonds beheerd en uitgevoerd door het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Parkmanagement Hoorn. Parkmanagent Hoorn is ook beschikbaar voor de ondernemers die vragen hebben en/of ondersteuning nodig hebben bij het opstellen van de aanvraag. Meer informatie is beschikbaar op www.bedrijvenloketkopvannoordholland.nl. Parkmanagement Hoorn is bereikbaar via [email protected] of tel. 0229-210 706.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media