RSS

Nieuwe toeristische website voor Hollands Kroon

Dit item is verlopen op 09-07-2014.
Foto: Henk Cornelissen/Wieringer Courant.  Op de foto van links naar rechts: Marlies Groot, Jeannette de Boer, Sandra Munster, Jeroen Botman en Theo Meskers.

Hollands Kroon heeft een nieuwe toeristische website: www.bezoekhollandskroon.nl. De website werd op donderdag 12 juni gelanceerd door wethouder Theo Meskers, Marlies Groot van de VVV Top van Holland, Sandra Munster van de Tulpenexcursie en Margret Hoekenga van Ondernemersfederatie Hollands Kroon.

Samen zijn deze partijen verenigd in de werkgroep Recreatie en Toerisme voor het gebied Hollands Kroon.

Toeristische en recreatieve informatie voor bezoekers

De website is het eerste product van de werkgroep. Op de site vinden bezoekers informatie over overnachtingen, recreatie en cultuur, evenementen en groepsarrangementen in Hollands Kroon. Wethouder Theo Meskers benadrukte het belang van de toeristische site. “Het versterkt de samenwerking tussen ondernemers die in deze sector werkzaam zijn en daar heeft de economie van Hollands Kroon baat bij.”

Foto: Henk Cornelissen/Wieringer Courant. Op de foto van links naar rechts: Marlies Groot, Jeannette de Boer, Sandra Munster, Jeroen Botman en Theo Meskers.

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media