Welke spelers zijn er nog meer en wat is hun rol?

In het kader van de vergunningverlening en planvorming overlegt de gemeente met diverse (overheids)instanies over de plannen. Denk hierbij aan de provincie, ministeries, waterschap, regionale brandweer en buurgemeenten. De gemeente benadert deze partijen actief om ze op de hoogte te brengen van de plannen en ze uit te nodigen hierop te reageren. De binnengekomen reacties worden betrokken bij de verdere uitwerking van de plannen.

Om de milieueffecten zo volledig en goed mogelijk in beeld te brengen heeft de gemeente er vrijwillig voor gekozen om bij de aanvraag van “Het Kippenhok” de commissie voor de milieueffectrapportages om advies te vragen. Dit is een bij wet ingestelde onafhankelijk commissie die gemeenten adviseert op het gebied van milieueffecten. Deze commissie toetst of alle relevante milieueffecten op de juiste wijze zijn onderzocht. Het advies van deze commissie vindt u op deze website, onder Ontwikkelen > Actueel > Verplaatsing Het Kippenhok > Documenten. Hier is bij “Meerkip” niet voor gekozen, omdat de locaties in vlakbij elkaar liggen en uitkomsten in relatie met het aantal dieren gelijkwaardig zullen zijn.

Daarnaast worden de plannen formeel ter inzage gelegd en mag binnen de periode van ter inzage legging door iedereen op de plannen worden gereageerd. 

Contact

Publieksbalie

Molenvaart 67​
1761 AB Anna Paulowna
t: 088-321 5000
f: 088-321 5999

Openingstijden

Vragen?

Gebruik het contactformulier

Postadres

Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

Hollands Kroon in social media