Informatieavond Windpark Wieringermeer

Dit item is verlopen op 17-11-2013.

Op donderdag 31 oktober organiseert het ministerie een inloopavond naar aanleiding van de terinzagelegging van de ‘concept notitie Reikwijdte en Detail’ (hierna ‘startnotitie’). De avond start om 19.00 uur in het Van der Valk Hotel in Wieringerwerf en duurt tot ongeveer 21.00 uur. In diverse lokale media en in de Staatscourant van 17 oktober 2013 is hierover gecommuniceerd.

U bent van harte welkom om aanwezuig te zijn op de inloopavond om vragen te stellen en bij de diverse stands informatie te krijgen over het project en de procedure. Medewerkers van de ministeries van EZ en IenM en van Windkracht Wieringermeer zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt vrij in- en uitlopen op ieder moment tussen 19.00 en 21.00. De avond vindt plaats in Hotel Wieringermeer Terpstraat 49, Wieringerwerf.

Van 18 oktober 2013 tot en met 28 november 2013 ligt de ‘concept notitie Reikwijdte en Detail’ (hierna ‘startnotitie’) ter inzage voor de milieueffectrapportage voor Windpark Wieringermeer. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Bureau Energieprojecten.