Windavond op 8 oktober

Dit item is verlopen op 31-10-2013.

U bent van harte welkom op de kennismakingsavond over Windpark Wieringermeer. Rond het windplan is het enige tijd stil geweest, maar achter de schermen is hard gewerkt. Eind oktober start de formele vergunningprocedure voor Windpark Wieringermeer. Dan wordt de Notitie Reikwijdte en Detailniveau ter inzage gelegd en organiseert de overheid een officiële informatieavond over de inspraakprocedure.

Voorafgaand daaraan willen de initiatiefnemers van Windpark Wieringermeer - Windcollectief Wieringermeer, ECN en Nuon - zich graag aan u voorstellen. En wel op de Windavond. Tijdens deze kennismakingsavond vertellen we u over de stand van zaken rond Windpark Wieringermeer en de activiteiten in de komende procedure. De exacte locaties voor de windmolens zijn nog niet bekend. Deze worden duidelijk wanneer de benodigde onderzoeken (MER, beeldkwaliteitsplan) zijn afgerond. U bent van harte welkom.
De Windavond wordt geopend door wethouder Lia Franken. Wij verzoeken u vriendelijk zich uiterlijk 4 oktober op te geven via het formulier op windparkwieringermeer.nl. Fijn als u dat doet, dan weten we hoeveel koffie we klaar moeten zetten!

  • wat:   Windavond
  • wanneer:   8 oktober, zaal open 19.00, start 19.30 uur
  • waar:   Café Bij de Buren, Brinkweg 15, Wieringerwerf