Uitnodiging informatiebijeenkomst ‘Aan de slag met de uitwerking kadernota Accommodatiebeleid’

Dit item is verlopen op 06-06-2014.

Op 27 november 2013 organiseert de gemeente een bijeenkomst voor verenigingen en instellingen in Hollands Kroon. Wij willen u graag informeren over de uitwerking van de kadernota accommodatiebeleid ‘Vertrouwen op eigen kracht en verantwoordelijkheid’.

De raad heeft op 27 juni jl. de kadernota vastgesteld en ingestemd met de variant waarbij de gemeente eigendom en beheer van accommodaties overdraagt aan verenigingen, instellingen en besturen. Eigen verantwoordelijkheid en versterking van de zelfredzaamheid van de inwoners van Hollands Kroon is het uitgangspunt van deze variant.

De kaderstelling Accommodatiebeleid raakt veel inwoners die zich in verenigingsverband direct of indirect hebben georganiseerd in de 22 kernen van Hollands Kroon. Daarom hechten wij veel waarde aan het geven van een toelichting over hoe wij invulling geven aan de opdracht van de raad.

Alle belangstellenden zijn uitgenodigd voor de bijeenkomst op woensdag 27 november a.s. om 19:30 uur in het Atrium van MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1 in Anna Paulowna.