‘Samen in Oost Gelre’ op braderie Groenlo

29-07-2015   0 reacties
‘Samen in Oost Gelre’ op braderie Groenlo

De gemeente Oost Gelre staat op 2 augustus op de braderie in Groenlo. Hier presenteren we ons nieuwe platform ‘Samen in Oost Gelre’ en kun je over allerlei dingen met ons praten.

Als gemeente willen we graag dicht bij onze inwoners staan en gemakkelijk aanspreekbaar zijn. Zeker nu er zoveel dingen veranderd zijn in de zorg, jeugdzorg en op het gebied van werk en inkomen. Daarom zijn we gestart met ‘Samen in Oost Gelre’ (www.sameninoostgelre.nl). 

Wat is Samen in Oost Gelre?

Samen in Oost Gelre is een platform waarop inwoners, (vrijwilligers)organisaties en gemeente elkaar kunnen vinden voor informatie, nieuws, contact en vrijwilligerswerk. Het doel van Samen in Oost Gelre is om elkaar te ondersteunen waar mogelijk en zorg te leveren waar nodig. Je vindt ons op onze website www.sameninoostelre.nl,www.facebook.com/sameninoostgelre en www.twitter.com/sameninog – en bij onze kraam op de braderiedag.

Wat is er te doen bij de kraam van Samen in Oost Gelre?

Bij de kraam van Samen in Oost Gelre zijn medewerkers van de gemeente aanwezig. Zij kunnen je meer vertellen over Samen in Oost Gelre. Daarnaast kun je dingen aan ze vragen of gewoon met ze praten. Verder delen we folders en natuurlijk leuke gadgets uit!

Waar vind je onze kraam?

Je vindt ons bij BS22 (Beltrumsestraat 22).