Activiteiten voor mantelzorgers in oktober

30-09-2015   0 reacties
Activiteiten voor mantelzorgers in oktober

Activiteit: Omgaan met mantelzorg | Donderdag 8 oktober, 13.30-16.00 uur | Locatie: Kaasboerderij Weenink, Eimersweg 3 in Lievelde

Mantelzorg/zorgen voor uw naaste(n) kan gevoelens van onmacht, spanning, verdriet, angst en onzekerheid geven. Deze gevoelens komen vaak ‘niet van pas’ want u moet doorgaan. Een medewerker van GGNet Preventie geeft u tips en adviezen hoe met deze gevoelens om te gaan, gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Graag even aanmelden bij VIT tel. (0544) 82 00 00 of [email protected]

Vragen aan de mantelzorgconsulent?

Voor informatie en hulp bij mantelzorg kunt u terecht bij het Wmo-loket, Varsseveldseweg 2 in Lichtenvoorde. Iedere dinsdagmorgen van 9.00 – 11.00 uur is Vera Hoffman, de mantelzorgconsulent, aanwezig. U kunt hier zonder afspraak binnenlopen.

Meer informatie over alle activiteiten leest u op www.vithulpbijmantelzorg.nl of bel op werkdagen van 9.00 – 15.00 uur met VIT tel. (0544) 82 00 00. 

_______________________________________________________________

Laatste mogelijkheid aanmelding voor mantelzorgwaardering!

Alleen deze week is het nog mogelijk om u aan te melden voor de mantelzorgwaardering. Uw zorgvrager kan dat doen, maar wanneer deze zelf niet in staat is dat te doen dan kunt u zichzelf ook aanmelden. De gegevens van degene waarvoor u zorgt hebben we dan wel nodig. Op onze website staat een digitaal aanmeldformulier, maar u kunt ons ook bellen hierover. Na aanmelding krijgt u in november een cadeaubon van € 25,-- en een uitnodiging voor een leuke activiteit. Ook jonge mantelzorgers kunnen aangemeld worden.

De aanmelding sluit op maandag 5 oktober!